onsdag 7. februar 2007

Logg Onsdag 07.02.07

Dagen i dag har vi brukt til å gjøre ferdig alt på sekkertrallen, den ble ferdig til slutt, og produktet ble egentlig veldig bra. I dag har stort sett alle gjort det samme, vi har slipet, kappet og sveiset alt sammen. Simen har sveiset litt mer enn meg og kjetil, men vi har slipet mer, å hjulpet til med og holde mens han sveiset.


1 kommentar:

jeanette tranberg sa...

Hei Robert

Nedenfor følger en generell tilbakemelding til gruppa:

Det har vært gøy å følge med dere i verkstedet. Dere har jobbet veldig godt sammen som team. Dere har vært målrettet hele veien og utnyttet tiden slik en arbeidsgiver ville forventet. Dere har vært fleksible og samarbeidsdyktige også i forhold til de andre prosjektgruppene. Det har til tider vært trangt om plassen og da blir samarbeidsevnen satt på prøve. Dette har dere mestret på en utmerket måte. Dere har også vært flinke til å trekke veksel på hverandres spisskompetanse, og trått hjelpende til om en i gruppa skulle trenge det. Dere har også oppfylt hva som har vært forventet av dere i forhold til tilstedeværelse.

Dere har i tillegg vist kreativitet i forhold til monteringen av hjul. Resultatet ble veldig pent.

Helse, miljø og sikkerhet er noe dere har tatt på alvor. Ikke bare for dere selv, men også i forhold til medarbeidere. Dere har vært imøtekommende i forhold til veiledning underveis, som feks ved å flytte med dere avsuget etter at dere ble gjort oppmerksomme på en litt uheldig lekasje sveiserøyk. Dere løste problemet umiddelbart.

Via loggen og resultatet viser dere at dere har planlagt godt. Bildene og skissene er god dokumentasjon på en vellykket prosess og et godt utført oppdrag.

Jeg tror dere med fordel kan legge inn kompetansemålene dere plukket fra læreplanen. På den måten blir dere bevisst hvilke kunnskaper (teori, ferdigheter (praksis) og holdninger dere har berørt - altså hvilken kompetanse dere har tilegnet dere gjennom prosjektet.

Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet.